DE CONNECTED RETAIL TOUR

EEN STAP EXTRA

0

getransformeerde Volkswagen New Multivan

0

Europese Landen

0

van Europa's grootste modesteden

Met de Connected Retail Tour gaan we nog een stap verder om onze partners dezelfde toewijding, passie en enthousiasme te bieden die zij elke dag naar hun winkels brengen. In de zomer van 2022 gingen onze verkoopteams de weg op in twee Volkswagen New Multivans om winkeleigenaren en branche-experts in heel Europa persoonlijk te ontmoeten.

IMG_0347
IMG_0347
IMG_0365
IMG_0365

Wij verbinden de fysieke en digitale wereld

De Connected Retail tour verbindt de fysieke en digitale retailwereld meer dan ooit met elkaar. De auto's zijn een representatie van hoe de virtuele wereld de fysieke ruimte kan uitbreiden, waardoor er meer ruimte ontstaat voor groei en het maken van nieuwe connecties.

netherlands
carsten_quote_wide

“We zijn erg verheugd om Connected Retail naar het hart van onze partners te brengen, via onze samenwerking met Volkswagen Commercial Vehicles. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze inspanningen verder te lokaliseren en onze partners te ontmoeten waar ze zijn: in en rondom hun winkel."

Dr. Carsten Keller

VP Direct to Consumer bij Zalando en Managing Director bij Connected Retail

Logos

De Connected Retail Tour is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Volkswagen Commercial Vehicles en Connected Retail by Zalando.