DE OPEN TO GROW TOUR

EEN STAP EXTRA

0

getransformeerde Volkswagen New Multivan

0

Europese Landen

0

van Europa's grootste modesteden

Met de Open To Grow Tour gaan we nog een stap verder om onze partners dezelfde toewijding, passie en enthousiasme te bieden die zij elke dag naar hun winkels brengen. Vanaf juni 2022 gaan onze verkoopteams de weg op in twee Volkswagen New Multivans om winkeleigenaren en branche-experts in heel Europa persoonlijk te ontmoeten.

_D124924
_D124924
_D124950
_D124950
_D124976
_D124976

Wij verbinden de fysieke en digitale wereld

De Open To Grow tour verbindt de fysieke en digitale retailwereld meer dan ooit met elkaar. De auto's zijn een representatie van hoe de virtuele wereld de fysieke ruimte kan uitbreiden, waardoor er meer ruimte ontstaat voor groei en het maken van nieuwe connecties.

carsten_quote_wide

“We zijn erg verheugd om Connected Retail naar het hart van onze partners te brengen, via onze samenwerking met Volkswagen Commercial Vehicles. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze inspanningen verder te lokaliseren en onze partners te ontmoeten waar ze zijn: in en rondom hun winkel."

Dr. Carsten Keller

VP Direct to Consumer bij Zalando en Managing Director bij Connected Retail

MapEuropeVan0_VIS (1)

Volg ons en beleef de ervaring zelf

Logos

De Open to Grow Tour is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Volkswagen Commercial Vehicles en Connected Retail by Zalando.